Det här är livet

Sitter i skrivandes stund utomhus i det 15gradiga vårstockholm. Sitter på en bänk på lekplatsen utanför oss, bebis sover i vagnen, storisen gungar och skrattar med pappa medan jag äter glass!
Precis som det ska vara !
 
 

Månadsuppdatering

 
Månaden började med akutbesök på barnakuten där lillfisan fick andas ventoline blandat med adrenalin för att vidga luftrören. Hon var så himla sjuk! Inte alls rolig start på månaden. Båds barnen blev något bättre då dagarna gick men då blev jag sjuk. Sen i sjuknade även storfisen i monsterförskylningen och var hemma från dagis en hel vecka. Hon klättrade på väggarna trots hög feber och jag höll på att bli galen, sjuk hemma med två sjuka barn är aldrig kul. Vädret blev kallare och mörkare här i stockholm igen. Men sen kom vändningen!  Solsken och lycka! Kusinvitamin kom till Sverige och lyste upp vår tillvaro. Barnen blev gladare, jag blev gladare och våra roliga fartfyllda dagar satte igång igen.
 Sanna mina ord.. jag har a l d r i g ätit så mycket som när jag är med min kusin.
Glass i stora lass, lösgodis, pizza osv. Så kroppen är tillbaka i ruta 0 ;)
 
Det blev dop för min minsta prinsessa. Sååå fint även om det var många som blev sjuka och inte kunde komma. Fantastiskt fina presenter och omtanke!
 
Vi blev relativt friska i slutet av månaden och kunde njuta ute mer at der fina vårvädret som återkom!
 
Nu såhär på månadens sista dagar har dock småtjejerna blivit hostiga och slemmiga igen. . Men de hoppas vi fina promenader i friskluften tar bort!
 
 
 

Nominering: världens snällaste barn


Igår gjorde vi det som de flesta småbarnsföräldrar fasar inför; storhandlingen.
Det är en nödvändighet som kräver extremt tålamod och precis planering.
Med ett barn, okej. Det är enkelt att rätta till om något går fel och man KAN handla med en hand. Men med TVÅ har vi märkt att allt, precis allt, kan gå fel samtidigt för de båda.
( båda bajsar ner sig, är trötta och griniga, vill ha mat, spyr ner sina kläder osv).

Men igår var dom änglar!
Jordens snällaste barn och såå enkla att handla med?
Jag blir alltid lika förvånad och stolt (alltid förberedd på det värsta) när dom "uppför sig".

Lillfisen fick sitta i bärselen, dvs mage mot mage på mig. Hon var helnöjd med det. Gosade in huduvet då och då i mim hals, åt på händerna, spanade omkring och jollra lite då och då.
Storfisen fick sitta i kundvagnen första delen av shoppingen, med en banan i handen. När vi märkte att hon börja vrida sig och klaga så satte vi ner henne och involverade henne i att "blippa varorna". Hur skoj som helst tyckte hon och där hade man avvärjt en katastrof.

Mina fina kiddos vad ni gör mig stolt!